Gelatoa vapun jälkiruokapöytään

Vappu on iloinen juhla kesän kynnyksellä ja sää voikin kesäkelien tapaan vaihdella liki helteestä lumisateeseen. Yhtäkaikki moni kesäinen juttu alkaa vappuna. Huvipuistot availevat oviaan, kesäkahvilat avautuvat ja tietysti jäätelökesä alkaa.

Vapun jälkiruokabuffetiin sopiikin hyvin jäätelö. Katapa pöytään pari purkillista jäätelöä, peltitölkkiin tai kukkaruukkuun. Siitä voi kukin annostella itse jälkiruokasatsinsa. Purkkiin voi laittaan viilentäjäksi ohuen ja taipuisan, itse tehdyn ”kylmäkallen”. Kostuta sieniliina, laita se pakastuspussiin (esim. litran minigrip-pussi) ja sitten pakastimeen. Ennen jäätelön tarjolle laittoa vuoraa sillä purkki. Jäätelö pysynee näin hieman pidemmän aikaa kylmänä.

Aurinkoista vappua!

t. Tiina

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *