Postitien Jäätelöä lienee Suomen pienin jäätelötehdas. Enimmillään viiden kilon suuruiset jäätelöerät valmistuvat yksi kerrallaan ja pakataan käsin kartonkipikareihin. Tuotantomäärät ovat siis pieniä.

Jäätelöpurkkeja on myynnissä Postitien Jäätelön myymälässä Turun Suikkilassa osoitteessa Kustavintien 4. Pieniä eriä on lisäksi myynnissä Pyheen kyläkaupassa Mynämäen Mietoisissa (Pyhäntie 3), K-Market Vähä-Heikkilässä Turussa (Kupittaankatu 146) sekä  Aktia Arenan kahviossa Kaarinassa (Erotuomarinkatu 2). Kesäisin jäätelöä myydään Pakkahuoneen Puodissa Uudessakaupungissa ja Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tehtaanmyymälässä Laitilassa.

Voit myös tulla noutamaan jäätelöpurkkeja ”konttoriltamme” Uudestakaupungista osoitteesta Viikaistenkatu 1, mutta tarkista etukäteen, että jäätelöntekijä on paikalla ja että haluaamasi makua on saatavilla. Yhteydenottomahdollisuudet löytyvät yhteystiedoista.

Jäätelöä tehdään toki myös tilauksesta esimerkiksi erilaisiin juhliin. Makuja on saatavilla useita ja voit esittää oman toiveesi toteutettavaksi.

Ota yhteyttä puhelimitse (050 305 6395 / Tiina Myllymäki) tai näiltä sivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla.

Postitien Jäätelön Oiva-raportti löytyy osoitteesta www.oivahymy.fi.