Pieni jäätelöpuoti Turun Suikkilassa

Pitkään hautunut haave oman gelaterian avaamisesta otti heinäkuun 2019 alussa askeleita eteenpäin. Touko- ja kesäkuun ahkeran remontoinnin jälkeen Postitien Jäätelön pieni jäätelöpuoti avasi ovensa Turussa Suikkilan kauppakeskuksessa, osoitteessa Kustavintie 4. Pienessä pöytävitriinissä on tarjolla vaihteleva valikoima eri jäätelömakuja. Lisäksi löytyy purkkeja kotiin vietäväksi.

Heinäkuussa puoti on ollut auki torstaisin ja perjantaisin klo 13 – 19.30 ja lauantaisin klo 13 – 18. Välillä on puodin ovet avattu muulloinkin. Näistä aukioloista tiedotamme facebook -sivuilla.

Heinäkuussa puodin tiskin takana on häärinyt aurinkoinen Anni. Annin opinnot Brittein saarilla kuitenkin kutsuvat ja elokuussa aukioloajat muotoutuvat uudelleen. Niistä kerromme myöhemmin.

Anni on vastannut puodin hoidosta heinäkuussa.
Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Pieni jäätelöpuoti Turun Suikkilassa

  1. Xx xx xx

    Hei,
    Kerrotte sivuillanne, että puoti on myös lauantaisin avoinna, mutta ovesta löytyi lappu, jossa oli eri ajat. Ajelimme varta vasten matkan takaa.

    • Tiina Myllymäki

      Artikkelissa kerrotaan jäätelöpuodin alkutaipaleesta viime vuoden heinäkuussa ja aukioloajat olivat tuolloin erilaiset. Ajankohtaista-osassa ovat nykyiset aukioloajat ja lisäksi ne löytyvät Facebook-sivuilta. Ja ainahan voi toki lähettää lähettää viestiä tai vaikka kysäistä puhelimitse aukioloista, ettei tarvitse tehdä hukkareissua. Täytyypä laittaa puodin tiedot näillekin sivuille selkeämmin. Kiitos palautteesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *