Sydämellisiä terveisiä Italiasta

Helmikuun toinen maku on, ystävänpäivän kunniaksi, amarenakirsikkahillolla maustettu vaniljajäätelö. Jäätelön ja hillon lisäksi purkkiin on siroteltu pieniä kookosmaitosuklaasydämiä.

Amarenakirsikat ovat Bolognan ja Modenan seudulla kasvavia villikirsikoita. Niistä tehty makea hillo oli ensimmäinen tuote nykyään erityisesti gelato-, ravintola- ja leivontatuotteisiin erikoistuneella Fabbrin perheyrityksellä. Amarenagelato on oma suosikkini italialaisissa gelaterioissa ja sen vuoksi halusin ottaa tämän maun myös omaan valikoimaani. Sen maku on tulvillaan lämmintä aromia, joka saa hyvälle mielelle.

Mokkapuun kookosmaitosydämet täydentävät ystävänpäivän paketin. Kuinka ihanaa onkaan, että läheltä saa pienissä erissä valmistettua, tuoretta suklaata!

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *